Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 16 чоловік

Фінішував "Учитель року - 2018"

Дата: 27 лютого 2018 о 11:01
360 переглядів

22 лютого 2018 року в м.Чернівці в обласному центрі естетичного виховання «Юність Буковини» відбулося урочисте закриття ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018», який цьогоріч, проходив у номінаціях: «Українська мова та література», «Німецька мова», «Фізика», «Фізична культура», «Учитель предметів духовно-морального спрямування».
В освітянському святі взяли участь представники Новоселицького району у складі: Поп Каріни Юріївни, І заступника голови райдержадміністрації, Антончука Володимира Анатолійовича, заступника голови Мамалигівської ОТГ, Руснак Аделіни Іванівни, начальника відділу освіти, Єремейко Лілії Іванівни, голови профспілки працівників освіти, Власова Сергія Анатолійовича, завідувача районним методичним кабінетом, голів журі І туру конкурсу (головних спеціалістів відділу освіти), методистів РМК та делегацій закладів освіти.
Цього року в конкурсі брали участь учителі-професіонали: творчі, відкриті до нових знань, готові долучитися до реформування освіти, стати провідниками змін Нової української школи.
Протягом п’яти днів проходили конкурсні випробування з психолого-педагогічного тестування, фахового тестування, методичного практикуму, практичної роботи, проведення уроку та навчального проекту, на яких конкурсанти продемонстрували глибокі знання за фахом, методичну майстерність, ерудицію, творчий підхід у використанні сучасних педагогічних інновацій та вміння аналізувати шляхи досягнення вагомих результатів у освітньому процесі.
Основні фахові змагання вчителів відбувались публічно, про що йдеться в умовах конкурсу, та мали за мету перевірку вміння учасників конкурсу виконувати практичні завдання у межах навчального предмета, знання педагогів з фаху, методики викладання предмета, психології та педагогіки, а також оцінку методичної майстерності конкурсантів, їх умінь реалізовувати сучасні підходи та обирати оптимальні способи, методи, засоби і технології навчання для організації освітнього процесу на уроці.
Конкурсанти мали можливість реалізувати своєї очікування, знайти однодумців, поглиблювати знання і досвід, отримати задоволення від особистого професійного зростання, відчути себе Вчителем, якого шанують.
За результатами участі дипломом учасника конкурсу нагороджена Чеботар Лідія Октав’янівна, вчитель фізики Мамалигівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та дипломом лауреатом Костіна-Кніжницька Анастасія Вікторівна, вчитель української мови та літератури Ванчиківецької ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Почесне третє місце здобули: Буздуган Тамара Вікторівна, вчитель предметів духовно-морального спрямування Динівецького НВК, Сурняк Іван Михайлович, вчитель фізичної культури Чорнівського НВК.
Конкурсні дні бути професійним святом для їх учасників, святом спілкування, атмосферою творчого піднесення. Адже бути учителем – це бути справжнім реформатором майбутнього життя України.
Спасибі Вам, шановні, вчителі, за Ваші здобутки, успіхи, за любов до дітей.

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.